Am deschis doua expozitii de pictura in Bucuresti:

– in 3 Aprilie 2013 – in Cafeneaua Tephra

expo tephra

– in 16 Aprilie 2013 – la Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti

IMG_6932 dec

La realizarea acestor doua expozitii am fost sustinuta de familie si de persoane amabile iubitoare de arta si frumos carora le multumesc si cu aceasta ocazie!

Efortul de a deschide cele doua expozitii a fost destul de intens, dar a meritat! Promovarea in online este foarte indicata, dar trebuie din cand in cand sa iei contact si cu lumea reala, ceea ce se intampla zilele acestea.

Nu ma astept ca mass media sa mentioneze expozitiile mele de pictura, deoarece chiar daca as fi organizat vernisaje zgomotoase, tot nu ar fi venit nimeni din partea lor. Stiu foarte bine ca pentru astfel de evenimente culturale nu exista interes si deschidere.

Atata timp cat n-am o viata personala dezorganizata, nu sunt vulgara, nu vorbesc agramat, nu fac parte din pleiada de pseudovip-uri mioritice, nu prezint interes!

Nicio revista glossy pentru femei nu va fi interesata sa afle de exemplu de ce m-am apucat de pictat dupa ani de zile de comert exterior practicat in multe tari din lume, chiar dupa ce am absolvit un MBA INDE – CNAM Paris in mai 2011.

Nicio televiziune de scandal nu va fi interesata sa afle de ce n-am ramas niciodata in strainatate inainte de ’90 daca tot plecam in lume de cateva ori pe an.

Nicio publicatie nu va fi interesata sa afle de ce un economist se transforma in artist plastic dupa ani de zile cand a practicat economia de piata vorbind foarte bine cateva limbi straine.

Nimeni nu se-ntreaba de ce am inlocuit pe acest blog cursul valutar si articolele economice-financiare-bancare cu picturi, imagini cu flori si postari despre codul manierelor elegante si bun simt in general.

Acestea fiind zise, inchei cu speranta ca intr-o buna zi lucrurile sa se aseze altfel in Romania, sa se decanteze societatea, iar non-valorile sa fie detronate de pe piedestalele unde chiar n-au ce cauta!

Cert este un lucru: nu am intrat in politica pentru a incerca sa schimb mentalitatea oamenilor din jurul meu, ci mi-am propus sa ofer cu titlu gratuit o lectie de „terapie prin imagini frumoase” celor care sunt dispusi sa o primeasca!