Medicii avertizeaza ca la temperaturi mai joase de minus zece grade, copiii mici nu trebuie scosi din casa! De asemenea oamenii in varsta, cu diverse afectiuni ar face bine sa evite confruntarea cu gerul de afara!
Da, stiu, multi dintre voi v-ati exprimat ieri nemultumirea ca s-au inchis scolile/gradinitele/cresele, iar parcurile s-au umplut de copii!
Ba mai mult decat atat, cineva spunea ca degeaba se duc la scoala copiii ca tot analfabeti ies de acolo! Sa jignesti astfel generatii intregi de copii deosebit de inteligenti denota necunoastere, rautate si foarte multa ura!
Mai cititi si voi una-alta, informati-va inainte de-a arunca mizerii in spatiul virtual!

Mai multe informatii despre generatia Alpha-copiii nascuti din 2010 pana-n prezent, aici.

Despre generatia Z, mai multe informatii aici.

Despre generatia Y – Millenials, mai multe detalii aici.

Ca sa-i intelegi pe cei tineri trebuie sa te adaptezi la nevoile specifice fiecarei generatii in parte, deoarece vechile metode de educatie sunt depasite! Cine nu-ntelege aceasta, trebuie sa se recicleze, sa studieze, sa-si elimine asperitatile din modul de gandire, etc.

Citeam undeva ca o ORA de terapie prin joaca aplicata unui copil de catre un psihoterapeut costa doua sute de lei si trebuie repetate sedintele de cateva ori pe luna. Eu cred ca orice parinte-bunic-educator se poate juca! Daca vrea, daca se pricepe, daca n-a uitat sa se joace, daca stie sa rada, daca stie sa se bucure, daca stie sa se coboare la mintea copiilor!