Nu-mi imaginam ca in Romania zilelor noastre exista atat de multi oameni cu CV-uri impresionante, trebuie sa recunosc!

Atunci cand cineva apropiat incerca sa-mi atraga atentia asupra acestui detaliu, am crezut ca glumeste! Apoi, dupa ce-am participat si eu la niste cursuri de formare si transformare personala, la diverse traininguri unde-am obtinut si diplome, sau la un MBA in economie, aceeasi persoana mi-a spus ca hartiile nu mai servesc la nimic in ziua de azi; eu ce sa-nteleg de aici? Ca numai pentru acea persoana a contat sa-si schimbe statutul din fost sef de cadre in consultant juridic, nu-i asa?

Dar sa revin la CV-urile bogate si la adevarata performanta a fiecaruia. Daca ar fi sa luam in consideratie profesionalismul care rezulta din aceste rezumate ale activitatilor personale, totul ar trebui sa straluceasca in jurul nostru de perfectiune si bunastare! Din pacate, realitatea cotidiana este cu totul alta si incerc sa gasesc niste raspunsuri, sa nu iau de gata ce spun altii!

Astazi de dimineata am avut o revelatie:

Aflasem deja ca politica „iti da aripi”, dar ca te ajuta sa te si clonezi, nu stiam pana acum!
Intrucat in ultimul timp mai studiez cate-un CV „beton” din cand in cand, am ajuns sa constat ca unii oameni sunt precum Fat-Frumos: in numai cativa ani, au adunat atatea realizari personal-profesionale cat multi altii in cateva vieti!