A fost de ajuns o scanteie care a declansat mutarea conflictului in strada.

Nu sunt sociolog de meserie, dar observand cum se polarizeaza romanii in cele doua tabere, le-as adresa doua intrebari simple: pe cei majoritari din Piata Victoriei i-as intreba daca-si urasc parintii de cand se stiu pe lume?
Iar pe cei de la Cotroceni i-as intreba daca si-au blestemat copiii si cat de frecvent?

Am citit in urma cu cateva zile pe Facebook Romania ca a inceput campania de insusire a laurilor Victoriei!
Deocamdata nu-mi dau seama cine sunt invinsii, dar urmeaza poate sa aflam curand!
Cred cu tarie in continuare ca parintii certati cu/de copiii lor ajunsi CINEVA, vor fi rugati sa paraseasca „bula” confortabila din fata televizorului si sa-si asume mai multe raspunderi, sarcini, sacrificii, etc. Pentru unii parinti din Romania este greu sa-si multumeasca odraslele care-au „reusit” in viata, deoarece acestora le este rusine cu ei, de unde si confruntarile permanente dintre generatii. Imi amintesc de un avocat care nu si-a invitat la cununie parintii, oameni simpli de la tara.
Imi amintesc de un fiu care trecea prin fata casei parintilor fara sa opreasca; se justifica prin faptul ca nu-i putea cere soferului sa opreasca.
Si exemplele ar putea fi multe, deoarece multi copii nu-si respecta si pretuiesc parintii atata timp cat sunt in viata. Motivele? Fatzarnicie!
Toti cei care-au marturisit vreodata pe #FB ca nu s-au inteles cu parintii lor acum or sa taca…

Si astfel conflictul dintre generatii se perpetueaza zilele acestea in strada!