O persoana publica ar trebui sa tina cont de limbajul corpului, cunoscut sub denumirea de „body language”; cu alte cuvinte, daca n-ai fost educat in copilarie cum trebuie sa te comporti in societate, daca nu te-ai slefuit/format pe parcurs, atunci trebuie sa apelezi la un trainer specializat sa te-nvete!
Serialele siropoase difuzate la tv nu sunt deloc o sursa de inspiratie, caci nu poti in lumea reala sa „sorbi din priviri” o persoana de sex opus, fara sa starnesti valuri! Dar daca o faci intentionat, atunci se schimba povestea!

Despre romanii care traiesc pe alte meleaguri si vorbesc urat despre tara natala, dar vin aici sa-si verniseze expozitii in care prezinta diverse lucrari discutabile din punct de vedere estetic, am o parere proasta! Observ ca sunt curtati de multe persoane care le admira creatiile?!?
De gustibus, of course!
#‎Panseumatinal‬:
Multi oameni dau copy-paste, ori share la tot felul de citate cu miez filosofic, dar din pacate nu invata nimic din ele!
Alti oameni au zero simt estetic, dar nici nu fac eforturi sa si-l cultive!
Exista si o categorie de oameni care pandesc din scaunul lor confortabil de-acasa, din metrou, ori de la birou si posteaza comentarii stupide; acestia din urma trebuie ignorati!

Uneori ma-ntreb de ce am in lista de „amici” ‪#‎FB‬ unii oameni care nu iubesc Sarbatorile de Iarna si se lamenteaza pe aici ca n-ar trebui sa…, ca nu e bine ca…si asa mai departe! Si culmea este ca si-au gasit o multime de adepti, care sunt cu siguranta cand pro, cand contra, depinde cum bate vantul!
Mie mi-au placut de cand ma stiu decoratiunile de sarbatori deoarece frumosul nu m-a deranjat niciodata!

Sursa pentru imaginile frumoase care urmeaza, aici:

floral-christmas-tree-decorating-ideas-33__605 floral-christmas-tree-decorating-ideas-28__605 floral-christmas-tree-decorating-ideas-29__605