Intotdeauna mi-au placut oamenii originali si autentici, de aceea fariseii, cabotinii, ipocritii si prefacutii nu mi-au intrat niciodata in gratii!

Cu ani in urma am cunoscut o persoana  care nu avea cunostinte de limbi straine, facea „coridorul” pe la usile unor oameni influenti si avea in agenda mobilului cate unui secretar de stat aflat la butoanele puterii.

Zilele trecute i-am citit un interviu si am fost oripilata de falsitatea marturisirilor sale!

Din pacate, cu astfel de oameni nu as mai sta la o terasa pentru a-mi savura cafeaua, iar de alte colaborari nici nu s-ar pune problema!

In viata fiecare isi alege singur drumul! Un drum presarat cu falsuri nu m-ar multumi niciodata!

Oamenii falsi nu mi-au placut niciodata, iar femeile prefacute care sunt aparent amabile, dar se transforma brusc in cele mai aprige dusmance sunt de evitat si de ocolit. Aveam o „amica” virtuala in urma cu cinci ani care avea o parere foarte determinata (negativa) legata de conturile pe#FB. Aseara am descoperit intamplator un comentariu in care-si facea publicitate blogului unde publica diverse aberatii si de care este foarte mandra! Si astfel mi-am dat seama ca si-a facut in final cont aici si se considera „spicy”!