‪#‎Parfumuri‬ si ‪#‎Arome‬ – Un critic literar spunea despre un poet contemporan ca ar avea parfum frantuzesc in stilou, in loc de cerneala.
Eu as vrea sa adaug ca parfumurile frantuzesti sunt de mai multe feluri dupa arome: unele sunt pentru domnisoare ingenue, altele pentru domnisoare dezinhibate, altele pentru doamne cu „savoir vivre” si unele pentru cocote! (2013)

‪#‎StudentiiDinRomania‬:
Ieri am intalnit doua grupuri de studenti in drumurile mele; unul era format din basarabeni/moldoveni, iar celalalt era format din greci in marea majoritate (studenti la medicina).
Ascultandu-i vorbind ma intrebam oare unde sunt studentii romani?
Si am ramas cu intrebarea! (2015)

#Inainte de alegeri:

Ne vor schimbati, mandri si impreuna, ne vor respectati, platiti decent, pensionarii sunt targhetatzi puternic si considerati SENIORI! Hmmm…
Ni se promite verificarea tuturor privatizarilor din ultimii 25 de ani si recuperarea averii nationale!
Am o mare dilema: cu cine sa votez? Si nu am nimic din cetatzeanul turmentat, sunt perfect lucida! 
(2014)

‪#‎Atitudine‬:
Despre femeile foarte vocale si tupeiste din Romania am o parere foarte proasta! Ele vorbesc mult, cu aplomb aparent, dar pentru cunoscatori rezultatul este zero, sau chiar cu minus!
De dimineata am auzit la radio o astfel de PR-ista din categoria „promovam multinationalele fara masura, caci de aici ne incasam salariul&comisionul/etc.”
Si mi-am amintit de cateva cunostinte din viata reala…unele au si cont pe‪#‎FB‬!

arhiva 12

crizantema alba criz albe 2010 criz si tablouri

Cateva fotografii din arhiva personala.