Oamenii nu mai contenesc sa faca din campania electorala pentru prezidentiale unicul SCOP al vietii lor.

In aceste conditii romanii din diaspora au tot felul de izbucniri in mediul virtual; nu spun ca n-au dreptate, dar unii dintre ei depasesc limitele bunului simt.

Ieri am postat pe #FB:

„Am tot respectul pentru romanii de pretutindeni si dupa cum bine stiti, imi face placere sa va salut pe toti dimineata, chiar daca la voi acolo unde traiti este o alta ora! Dar daca citesc la voi aberatii adresate noua, celor care am ales sa ramanem si sa traim in Romania, va rog respectuos sa va retrageti elegant din lista mea de „prieteni”!
Sunt un om cu suficient de multa experienta de viata, am calatorit in foarte multe tari si orase, am cunoscut multi romani stabiliti in strainatate si nu tolerez lipsa reciproca de respect! Conform principiului: respecta-ma, ca sa te respect!”

#‎PanseuMatinal‬:
In momentele de cumpana ale unei natiuni, ca cele de acum, oamenii au nevoie de certitudini, de perspective luminoase, de sperante si de oportunitati reale. Tot improscand cu noroi in toate partile si raspandind ura oamenilor ca pe-o pecingine urata, acest deziderat nu se poate realiza nici in curand, dar nici in viitorul mai mult sau mai putin indepartat.
Observ ca trainerii de serviciu din lumea virtuala tac acum, lasa timpul sa treaca…

Este foarte probabil ca dezbinarea si URA sa-si continue dominatia printre romanii de pretutindeni, ceea ce-i foarte grav!

Cateva randuri postate de dimineata de catre poeta Doina Uricariu pe pagina de #FB:

Acestui început de iarnă îi voi cere/
să-mi dăruiască o fărâmă de putere/
s-aleg, la vremuri de otravă, miere,/
să văd că răul doar prin mine piere.