Poate ati observat bilele negre din beton montate pe trotuarele din centrul Bucurestiului pentru a impiedica automobilele sa urce si sa parcheze acolo. Personal, le consider foarte periculoase pentru pietonii neatenti care le pot ignora si suporta consecintele!
Tocmai am aflat cat a costat o astfel de bila la Ploiesti: cinci sute unsprezece (511!) lei! Cele montate in Bucuresti nu stiu cat au costat!

Am aflat ca se va derula un program de construit piste pentru biciclete in valoare de zece milioane Euro. Nu stiu unde vor fi acestea amplasate: pe trotuare, sau pe carosabil?

Tocmai ma bucuram mai devreme ca se aud o ciocanitoare si-un gugustiuc pe-afara, cand…intervine o freza metalica si-mi strica toata poezia momentului!  Ca si cum mi-ar transmite un mesaj: bucuria e restrictionata astazi in capitala, urmeaza miting in zona Victoriei cu participarea a peste zece mii de persoane, pe trotuare circula nu numai bicicletele, dar si trotinetele electrice s.a.m.d. Adica, sa fiti stresati dragi bucuresteni, caci minivacanta de 1 Mai e pentru altii!
#PovestidinBucuresti