A fost o saptamana plina de evenimente in societatea romaneasca, locul principal fiind detinut de situatia dezinfectantilor din spitale si schimbarea ministrului culturii.


Constat cu stupefactie ca-n societatea romaneasca exista un amalgam de situatii conflictuale din care nimeni nu intelege mai nimic! Presa sportiva se ocupa de analize economice si dezvaluie incendiar cum se fac ingineriile financiare si ce se-ntampla in sistemul de sanatate romanesc, iar o doamna care a condus un institut cultural este pregatita profesional si propusa la conducerea televiziunii romane mai intai, iar apoi la ministerul culturii. Eu eram obisnuita cu organigrame si cu fisa postului, dar observ ca alte reguli functioneaza acum. Este momentul sa ma deconectez de la stiri si sa-i las pe altii sa le-nteleaga. 

‪#‎MesajPentruLideriiDeOpinieFB‬:
Microbii, virusii, microorganismele care pot imbolnavi oamenii sunt peste tot in jurul nostru, nu numai in spitale. In concluzie, nu mai panicati cetatenii Romaniei, nu mai creati isterii nationale! Putina ratiune si decenta in plus n-ar strica nimanui! Doar circulati prin lume cu avionul, voiajati in tinuturi exotice, credeti cumva ca acele locuri sunt sterile? Sa fim seriosi!

‪#‎OpiniePersonala‬:
Nu cred ca pentru o filiera de oameni iresponsabili care dilueaza dezinfectantii folositi in spitale, un ministru ar trebui sa-si dea demisia! Un management mai strict, o exigenta sporita, o constientizare mai buna a oamenilor aflati in subordine ar fi cele mai indicate masuri in acest caz!

Am impresia ca actualul guvern este desemnat sa scoata toate „castanele din foc” cu mana goala! Este ireal si absurd ceea ce se-ntampla in prezent in societatea romaneasca si asist cum acesti oameni sunt considerati vinovati pentru toata mostenirea primita de la inaintasii lor care-i acuza sistematic in loc sa-si asume responsabilitati si sa-i ajute in rezolvarea situatiilor critice care-i privesc si pe ei! Oare cum se pot concentra in aceste momente numai pe alegeri?