Mi-am facut plimbarea matinala prin natura din cartier; fiind sambata, la aceasta ora nu merg copiii la scoala, ori la gradinita. Unele magazine sunt deja deschise, altele urmeaza sa se deschida dupa ora 8,00. Sunt oameni care merg la lucru, altii pleaca la piata. Din unele bucatarii se aud zgomote domestice si uneori miroase a prajeala sau a ciorba. 🙂
Putini trecatori observa ca salcamii sunt infloriti si miros fantastic alaturi de stanjeneii albastri. Liliacul si castanul isi traiesc sfarsitul de sezon. Primii stanjenei albastru intens pe care i-am fotografiat in urma cu doua saptamani s-au ofilit, de unde si concluzia ca natura trebuie observata la momentul potrivit!

La fel si oamenii trebuie onorati atunci cand sunt in viata, iar copiii trebuie tratati cu toata atentia de cand vin pe lume si pana cand devin independenti!

Multe principii de viata sunt uitate, sau ignorate; oamenii au ajuns sa traiasca ciudat.

IMG_7335Daca iubesti natura si te bucuri de frumusetea oferita cu generozitate, nu inseamna ca traiesti minimalist, ci dimpotriva!

IMG_7474

Este important sa-ti faci viata frumoasa si sa te detasezi de tot ce-i grotesc si daunator din toate punctele de vedere!