In ultimii ani am realizat ca viata este ca un puzzle; este minunat atunci cand piesele se potrivesc perfect in timp si spatiu, iar rezultatul este multumitor.

Este complicat atunci cand piesele sunt haotice si nu-si mai gasesc locul potrivit la momentul oportun. Atunci totul se deformeaza si dintr-un puzzle aproape perfect si armonios,  se transforma in imagini disparate, halucinante si haotice.

Se spune ca viata este formata din urcusuri si coborasuri…este foarte adevarat. Se spune de asemenea ca atunci cand urci prea sus spre varf, o eventuala cadere este mai periculoasa, mai ales daca panta este abrupta.

Nu exista solutii general valabile. Suntem diferiti si de aceea nu ni se potriveste intotdeauna ceea ce este bun pentru altii.

Dar atunci cand ceva nu functioneaza in viata noastra este bine sa ne acordam mai multa atentie si importanta, chiar sa ne iubim mai mult, sa invatam sa ne cunoastem valoarea si sa ne-o acceptam asa cum este.

Cu siguranta exista loc pentru mai mult si mai bine in viata fiecaruia. Important este sa recunoastem ce am avea de corectat si ce merita imbunatatit.

Am trecut prin foarte multe experiente in viata. Unele foarte placute, altele dimpotriva. Din fiecare am invatat cate ceva, dar am avut nevoie de niste oameni care sa-mi impartaseasca ceea ce au invatat ei,  ca sa inteleg foarte multe altele.

Intr-o buna zi am sa-i numesc pe toti si am sa le multumesc!

Reclame