Din 9AM

Teatru, muzica, spectacole, expozitii si cei mai indragiti artisti romani. Toate vor avea loc in strada cu ocazia implinirii a 552 de ani de atestare documentara a orasului Bucuresti.

Spectacole in aer liber – Intrarea este gratuita

Spectacole in aer liber - Intrarea este gratuita

 

  • Punctele fierbinti ale evenimentului: Centrul istoric, Parcul Herastrau si Piata Constitutiei

Centrul vechi al Bucurestiului va fi animat de muzica live, acrobatii, mima, teatru de strada, spectacole cu picioroange si costume, intr-un festival dedicat promovarii turistice a orasului, denumit “Bucuresti – metropola vie”, care se va desfasura de vineri, de la ora 12.00, pana duminica noaptea, anunta Primaria Capitalei.

Vineri
, 16 septembrie, de la ora 19.00, Opera Comica pentru Copii va invita la spectacolul „Copiii si magia muzicii”, care va avea loc la Sala de spectacole Giulesti.

Sambata si duminica, pe strada Franceza din Centrul Istoric va avea loc prima Gala Folk You de la Bucuresti.

Startul manifestarilor va fi dat de Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, CreArt, vineri, 16 septembrie, in parcul Herastrau, unde sunteti asteptati de la ora 10,00 la Targul Mestesugarilor, Targul Editurilor de Carte, dar si expozitii de pictura si grafica.

  • Parada Elevilor

Intalnirea are loc la ora 15:00 la Sala Palatului, elevii bucuresteni se vor indrepta catre Piata Constitutiei, unde vor concerta la finalul paradei Andreea Balan, Andreea Banica, Connect-R si Alex Velea.

Atmosfera va fi animata de fanfare, copiii se vor putea plimba cu trasurile, iar iubitorii de muzica se vor intalni cu stelele folclorului romanesc.