Am cunoscut multe persoane in timpul vietii, la scoala, la facultate si apoi la locul de munca. Pe unele le-am apreciat mai mult, pe altele mai putin sau deloc!

In ultimul timp am aflat niste povesti bizare despre femei care au trait destul de bine cat timp au fost casatorite, dar au avut un sfarsit tragic dupa ce-au ramas singure si s-au degradat ireversibil. Este evident ca au fost „ajutate” sa se degradeze deoarece s-au inconjurat de oameni de rea credinta care urmareau doar sa profite de pe urma victimelor selectate.

Un alt numitor comun al tragicelor povesti pe care aceste femei le-au trait in ultima parte a vietii lor este aparitia unor escroci in preajma lor: de regula este vorba despre barbati care le-au imbatat cu vorbe goale despre posibile mariaje, le-au curtat si complimentat, le-au sfatuit sa se-ndeparteze de singurele rude pe care le mai aveau, le-au oferit bauturi alcoolice si droguri, le-au deposedat de bunurile din casa, de sumele de bani economisite sau mostenite si in final le-au dus la pierzanie, impingandu-le spre cure de dezalcoolizare etc. In viata acestor femei au aparut si femei binevoitoare care le-au facut diferite promisiuni conditionate de vanzarea caselor in care acestea locuiau, ori de casatorii cu barbati curtenitori, de regula rude, ori prieteni ale acestora din urma.

Nu imi propun sa dau detalii mai multe, dar pot sa afirm ca este al patrulea caz de care-am aflat in ultimii ani si cine stie cate-or mai fi?