Despre pasiunea pentru victimizare am mai scris si cu alte ocazii; unii oameni prefera sa se victimizeze si sa se considere discriminati din orice.

De ieri a aparut o alta tema in lumea virtuala din Romania: un pachet de preturi speciale pentru a vedea un film intr-un mall din Bucuresti a starnit aprige dezbateri pe tema familiei! Adevarul este desigur undeva la mijloc in aceasta poveste si mi-am permis sa sintetizez o experienta personala relativ recent traita.

„Cand am fost la film prin decembrie la HM (devenit de ieri subiect de ample dezbateri pe #FB), noi eram trei adulti si un copil sub 12 ani, deci nu ne incadram in structura „family pack”! 
Ne-am achizitionat ochelarii speciali 3D, am intrat in sala aproape goala si ne-am bucurat ca suntem impreuna la film.
In stanga mea era o doamna cu doi copii, presupun ca era o bunica; la putin timp dupa inceperea filmului copiii au vrut sa plece din sala, ceea ce-au si facut. Dupa ce-am studiat mai devreme oferta si grila de preturi de la HM imi dau seama ca nici ei nu beneficiasera de „family pack”, ceea ce nu i-a impiedicat sa intre si sa plece din sala de cinema. „
#PovestiDinBucuresti