Am citit in ultimele zile multe confesiuni ale femeilor in legatura cu hartzuirea sexuala, metode de intimidare ori santaj si sunt intru totul de acord cu cele marturisite de ele, deoarece sunt adevaruri de necontestat!
Dar n-am citit nimic despre femeia-crampon care atunci cand isi propune sa puna stapanire pe un barbat (de multe ori casatorit si tata de copii!), nu il mai lasa in pace pana nu-l determina sa-si paraseasca familia si s-o aleaga pe ea!
Am intalnit foarte multe astfel de cazuri si-mi amintesc povesti despre femei care se paruiau pe coridoare, ori prin birouri de dragul unui barbat! Evident ca nominalizarile nu-si au rostul!

Campania aceasta importata din afara tarii a-nceput sa dea roade: in mass-media au inceput sa apara numele unor profesori de liceu care si-au umilit elevele cu avansuri insistente si indecente. Mi-am amintit de o fosta colega de liceu care a ramas insarcinata in urma relatiilor avute cu un profesor de romana. In urma scandalului creat atunci cand s-a descoperit sarcina, eleva a fost exmatriculata, iar profesorul si-a vazut in continuare de viata lui privata. Eram in clasa a douasprezecea si nu stiu ce s-a intamplat mai departe, dar am aflat dupa ani de zile ca fosta noastra colega a nascut copilul si l-a crescut cu sprijinul familiei sale.

Acum ma-ntreb: oare cati profesori, angajatori, directori, sefi s.a.m.d. tremura de teama ca vor fi dati in vileag de catre femei pe platformele de socializare, in mass-media? Cate teste ADN se vor face, cate procese de paternitate ori de calomnie vor urma, cate amenintari si santaje se vor produce in viitorul apropiat?