Despre subconstient:

Specialistii sustin ca subconstientul nostru absoarbe toate informatiile din jur fara sa le selecteze; este de datoria mentalului constient sa faca diferenta! Subconstientul nu ne contrazice niciodata!
In concluzie, daca va intoxicati cu toate reziduurile deversate de altii in spatiile publice, nu faceti altceva decat sa va intristati, sa va imbolnaviti, sa deveniti deprimati, apatici, fara pofta de viata si asa mai departe!
Acesta este un sfat prietenesc si va invit sa-l considerati ca atare!

Subconstientul nu doarme niciodata, el este activ in permanenta, chiar daca noi dormim profund.

Astfel mi-am dat seama de unde vin cosmarurile mele care se repeta de ani de zile: am calatorit foarte mult, mi-am umplut subconstientul cu frici, angoase, temeri, griji si desi n-am ratat in viata mea un avion sau un tren, el imi sugereaza vise cu bagaje nefacute, cu teama ca n-am sa ajung la TIMP undeva!

Un alt cosmar frecvent este cladirea in care mi-am consumat cei mai frumosi ani din viata, unde am lucrat peste douazeci de ani. Tot stresul adunat in acei ani, toate grijile, fricile, amenintarile s-au cuibarit in subconstientul meu si ies la iveala in timpul somnului.

Despre sistemul digestiv:

Exista teorii conform carora sistemul digestiv este de fapt un alt CREIER al omului, caci informatiile se trimit de la sistemul digestiv la creier si nu invers cum se sustine de obicei.

Despre modul in care ne distrugem sistemul digestiv in timpul vietii se scrie si se vorbeste destul de mult in zilele noastre.

Stresul asociat cu alte obiceiuri nocive ne pot imbolnavi sistemul digestiv! Si astfel ajungem sa tragem concluzii si sa filosofam pe aceasta tema. Investigatiile sunt foarte importante si discutiile cu medici buni care ne pot indruma si sfatui cu glas bland, fara sa ne certe, fara sa ne asupreasca!

Este de asemenea foarte important sa ai o familie care te sustine, se informeaza, te programeaza la doctori specialisti ca sa-ti rezolvi/ameliorezi problemele de sanatate.